Thomashuis Maartensdijk

Dennis van Middelkoop en Nathalie van Middelkoop Leliveld

dorpsweg 102
3738 ch Maartensdijk
0346-214575
06-51763414
maartensdijk@thomashuis.nl

0 beschikbare plaatsen
in Maartensdijk

 

Wij zijn Dennis en Nathalie van Middelkoop. Samen met onze 4 kinderen wonen we in het Thomashuis. In 2009 zijn we gestart met het Thomashuis en we zijn erg tevreden over deze manier van zorg verlenen. Aandacht en gezelligheid zijn de basis. Vanuit dit punt ontwikkelen we door in onze zorgverlening naar onze bewoners en  ons team.


Samen met onze 5 medewerkers zorgen wij voor de continuïte in ons Thomashuis. De hond Bliksem en de katten  zijn graag geziene gasten in het Thomashuis. De kinderen zijn met grote regelmaat in het Thomashuis te vinden en zorgen voor wat meer dynamiek in huis.
Regelmatig hebben wij ook stagiaires die zorgen voor afwisseling in het ritme( we zijn erkend leerbedrijf).

In ons Thomashuis wonen 10 bewoners met een wisselende zorgvraag. Helaas hebben we geen logeerplek, we hebben wel de mogelijkheid voor dagbesteding op huishoudelijk gebied en tuinwerk. We onderschrijven de samenwerkingsdriehoek van Giel Egberts en een wederzijds vertrouwen tussen ouders en zorgondernemers is voor ons de eerste basis om goed te kunnen samenwerken.

Een zo normaal mogelijk huis bieden voor bewoners van het Thomashuis, soms kan iets wel en soms kan iets niet net als in ieder gezin. Het Thomashuis vraagt een grotere rol van ouders en bewindvoerders, we doen het samen! Ieder heeft hier in zijn verantwoordelijkheid en soms overlappen deze elkaar in de zorg en begeleiding van het kind. 

De boerderij kenmerkt zich door een grote gezamenlijke woonkamer met vier slaapkamers beneden en zes op de eerste verdieping, de nodige faciliteiten zoals douches en toiletten zijn natuurlijk aanwezig. De grote tuin om het huis bied veel mogelijkheden om te ontspannen buiten en ook vertier zoals een jeudeboules baan. Voor bezoek van kinderen is ook gedacht, zandbak, schommel en een grasveld om te ballen! 

Vrijwilligers zijn altijd welkom! We zoeken nog fiets, wandel,  vrijwilligers! Buiten het Thomashuis om houden we ons bezig met de watersport en zijn we te vinden op de Nederlandse wateren!

In het kader van de WKKGZ (de wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg) zijn wij aangesloten bij een door VWS erkende geschillen commissie. Wij zijn aangesloten bij stichting zorg geschil: ( www.zorggeschil.nl)

Nieuws

Kerstmarkt thomashuis Maartensdijk zaterdag 12 december

Kom gezellig naar onze kerstmarkt op 12 december van 11u tot 16u in Maartensdijk. Een grote diversiteit aan kraampjes en genoeg te doen voor de kinderen! Ga naar nieuwsbericht >