Thomashuis Alphen

Eric Broeder en Marion Engelbart

Kerkstraat 3
6626 AJ Alphen (GLD)
0487573169
alphen@thomashuis.nl

0 beschikbare plaatsen
in Alphen

 
Wij zijn Eric Broeder & Marion Engelbart, zorgondernemers vanThomashuis Alphen.

Aan den lijve hebben we ondervonden waar bewoners, ouders en familieleden tegen aan lopen. De stap om een bewoner op zich zelf te laten wonen is een zeer moeilijke beslissing. Je moet daarom het gevoel hebben dat ze een tweede goede woonplek vinden. Wij willen zo`n woonplek erg graag verwezenlijken.

Samen gaan we graag, hardlopen of wandelen met de honden. Buitenzijn en het buiten leven vinden we erg fijn.

Wij willen graag een Thomashuis waarin een ieder zich thuis kan voelen. Waar je je veilig, geborgen en geaccepteerd voelt. We zoeken naar mogelijkheden, maar beseffen dat er ook grenzen zijn. Grenzen die door een ieder aangegeven kunnen worden. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft talenten. De uitdaging is om dit allemaal in harmonie met elkaar te verwezenlijken.

In ons Thomashuis brengen we onze droom om samen te gaan ondernemen in de zorg tot uiting. Wij geven acht mensen met een verstandelijkebeperking een veilige en huiselijke omgeving. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te komen logeren.

Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders of familie lid.

Nieuws

Nieuws oktober

Bewoners en ouders kunnen voor de eerste keer het pand bezoeken. Ga naar nieuwsbericht >