Thomashuis Beneden-Leeuwen

Erik Koudijs en Heleen Koudijs-blankestijn

Zandstraat 79
6658 CP Beneden-Leeuwen
0487595557
info@thbl.nl

1 beschikbare plaats
in Beneden-Leeuwen

 

Wij, Rik en Heleen Koudijs, zorgondernemers van Thomashuis Beneden-Leeuwen zijn sinds november 2007 gestart met ons Thomashuis in Beneden-Leeuwen. Wij hebben twee dochters, Mirjam en Anne en een lieve golden retriever Dico. 

Samen met onze 9 bewoners, Christian, Charles, Derk, Elleke, Erik, Ingrid, Mario,  Robert en Willem vormen wij Thomashuis Beneden-Leeuwen. Onze dochters wonen inmiddels op zich zelf in Veenendaal.

Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf bij het Thomashuis te wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. We zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders.

Onze christelijke achtergrond bepaalt wie wij zijn: een open gezin waar liefde, veiligheid, geborgenheid, vreugde, rust, gastvrijheid en gezelligheid centraal staan. Hiermee willen we onze 9 bewoners een echt thuis geven, waarbij we streven naar een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Wij bieden onze bewoners een veilige haven waar zij kunnen groeien, bloeien en genieten.

"uit de grond van ons hart"