Thomashuis Kaatsheuvel

Louis Neeft en Anja Leermakers

Zuidhollandsedijk 53
5171 TK Kaatsheuvel
0616351275
0416-284710
kaatsheuvel@thomashuis.nl

0 beschikbare plaatsen
in Kaatsheuvel

 

Een huis is een thuis

Het is een veilige omgeving waar je jezelf mag zijn en waar je de ruimte krijgt om nieuwe dingen te leren, je te ontwikkelen en je eigen keuzes mag maken. Waar mensen zijn die elkaar aanvullen en respecteren. Een huis waar de gewone, kleine dingen, fijn zijn. Je ziet, ruikt en hoort dit door bijvoorbeeld de geur van vers gebakken appeltaart, kakelende kippen en de deur die altijd open staat, want (op z'n Brabants gezegd) bij ons komen ze achterom.

Ieder mens is uniek en daarom zullen wij onze ondersteuning afstemmen op de persoonlijke wensen en behoeftes van onze bewoners. De uitgangspunten hierbij zijn de aanwezige mogelijkheden en vaardigheden van de bewoner. 

Wij willen ruimte en situaties creëren om elkaar te prikkelen en te stimuleren. Wij trekken er graag op uit, wandelen en fietsen en gaan naar de film, maar we zijn ook graag creatief in en om het huis bezig. Wij beleven hieraan veel plezier en willen dit graag met onze bewoners delen.

Wij zijn in december 2013 geopend, samen met Iris, Wendy, Anouk, Jackie, Martijn, Bas, Joey en Paul. In november 2015 is Teresxa bij ons komen wonen en daarmee zijn al onze kamers bezet.

Nieuws

Winterfair 2015

Ook dit jaar is er rondom Thomashuis Kaatsheuvel weer een gezellige "winterfair". Ga naar nieuwsbericht >