Informatiemiddag 1 juli a.s. in Thomashuis Middelharnis

woensdag 14 juni 2017

Benieuwd naar het zorgondernemerschap in een Thomashuis? Ontdekken of het iets voor jou en je (levens)partner is? Grijp dan deze unieke kans en meld je aan voor de eerstvolgende Infomiddag op 1 juli a.s. in Thomashuis Middelharnis. Aanmelden kan via de website.

Informatiemiddag 1 juli a.s. in Thomashuis Middelharnis

(Foto: Thomashuis Middelharnis van Leo & Anne Pronk. Na 6 mooie jaren zijn zij op zoek naar opvolgers)

De informatiemiddag op zaterdag 1 juli a.s. is bedoeld voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap en bestaat o.a. uit presentaties én een rondleiding door het Thomashuis, gevestigd in een mooi pand middenin het dorp. Wie hierbij aanwezig wil zijn vragen we zich uiterlijk maandag 26 juni aan te melden via het formulier onderaan deze pagina.

Je bent van harte welkom om op 1 juli te ontdekken of het zorgondernemerschap in Thomashuis Middelharnis (of een ander huis!) iets voor jou en je (levens)partner is. Om in aanmerking te komen hebben jullie in ieder geval een groot zorghart! Eén van jullie heeft ruime ervaring in het werken met de doelgroep (mensen met een verstandelijke beperking), de ander heeft minimaal affiniteit. Bovenal willen jullie sámen dit avontuur voor de volle 100% aangaan.

Overnames

Naast Thomashuis Middelharnis zoeken we ook (nieuwe) ondernemers voor o.a. Thomashuis Lopik, Steenwijk, Delft de Oliemolen en Thomashuis Enschede. Kortom; plaatsen genoeg waar jij je droom kunt waarmaken en mensen met een verstandelijke beperking een warm en liefdevol thuis kan bieden.

Aanmelden

We komen graag in contact met jou/jullie! Info/Aanmelden voor de Infomiddagen (1 juli, 22 juli of 12 september) kan hier. Direct aanmelden als kandidaat-zorgondernemers kan natuurlijk ook. Ga hiervoor naar deze pagina.