Nieuwe ondernemers Thomashuis Erp stellen zich voor

donderdag 29 juni 2017

En wederom mogen we jullie voorstellen aan nieuwe zorgondernemers die staan te trappelen om aan de slag te gaan. Maak kennis met Cisca & Dennis Dijkgraaf, per 1 augustus de ondernemers van Thomashuis Erp!

Nieuwe ondernemers Thomashuis Erp stellen zich voor

(Foto: De trotse ondernemers Cisca & Dennis na het ondertekenen van de overeenkomst)

Het Thomashuis in Erp werd de afgelopen jaren gerund door zorgondernemers Martijn en Angelique van den Berg. Na een mooie periode hebben zij aangegeven hun Thomashuis te willen overdragen. Met Dennis en Cisca hebben we enthousiaste opvolgers gevonden die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.

Chef-kok

Onlangs maakte het stel al uitgebreid kennis met de bewoners en de ouders/vertegenwoordigers tijdens een gezellige borrel. In het Thomashuis was het nieuws al doorgedrongen dat Dennis een achtergrond als chef-kok heeft, dus als welkomstcadeau kregen de toekomstige ondernemers een collage met daarop de favoriete gerechten van alle bewoners. Als één van hen jarig is dan maakt Dennis het lievelingsrecept klaar, zo luidt de deal.  

Zijn vrouw Cisca is al bijna 30 jaar actief in de zorg. “Ik heb de laatste 10 jaar voor Humanitas DMH gewerkt”, vertelt ze. “Dat is een dienstverleningsorganisatie voor mensen met een hulpverleningsvraag. Net als bij de Thomashuizen draait het ook daar om eigen regie en een respectvolle omgang met elkaar. Daarom kon ik me ook gelijk helemaal vinden in de visie van de Thomashuizen.”

Daarnaast heeft Cisca ook een opleiding gevolgd met autisme als specialisatie. “Onderneemster Anja van Thomashuis Kaatsheuvel is een oud-collega van me en vroeg mij een training over autisme te geven in een ander Thomashuis”, weet Cisca nog. “De formule sprak me altijd al erg aan, maar vanaf dat moment wist ik het zeker: Dit is wat ik wil gaan doen.”

Nieuw leven

Momenteel wonen ze nog in Vught samen met hun 18-jarige dochter Lisa, maar de officiële overnamedatum -en daarmee ook de verhuizing- nadert met rasse schreden. “Een kennis vroeg me laatst wat ik tegenwoordig doe in het leven”, vertelt Dennis. “Ik ben gestopt met werken, zei ik toen, en ik ga een nieuw leven leiden. Ik ga samen met Cisca een Thomashuis runnen.”

Het stel heeft al een keer in de keuken mogen kijken bij Thomashuis Nieuwkuijk, en zoals gezegd zijn ze inmiddels ook bekende gezichten in Thomashuis Erp. “We hebben het geluk dat het team in Erp uit geweldige medewerkers bestaat”, vertellen ze. “Daar zijn we echt trots op. We kijken er enorm naar uit om samen met hen een heel mooi thuis voor de bewoners te gaan creëren. En voor wie eens wil komen kijken; de koffie staat altijd klaar.”

Veel succes Dennis en Cisca! (De overname op de voet volgen kan via de nieuwe Facebookpagina van Thomashuis Erp)

Zelf een Thomashuis starten of overnemen? Dat kan! O.a. Thomashuis Steenwijk en Thomashuis Enschede zijn op zoek naar enthousiaste opvolgers! Ontdek of het iets voor je is tijdens onze Infodagen op 22 juli en 12 september a.s.! Aanmelden kan hier!