Hakim & Marjo zoeken opvolgers; Infomiddag 16 september!

woensdag 9 augustus 2017

Na 10 jaar komt er voor Hakim en Marjo een einde aan een ‘geweldig avontuur’. De zorgondernemers van Thomashuis Delft De Oliemolen dragen namelijk het stokje over en zijn op zoek naar opvolgers. Geïnteresseerden zijn welkom om kennis te maken op zaterdag 16 september tijdens een Informatiemiddag.

Hakim & Marjo zoeken opvolgers; Infomiddag 16 september!

(Foto: Thomashuis Delft de Oliemolen)

- Aanmelden voor de Infomiddag op 16 september kan via DEZE link -

Het is geen gemakkelijke stap, maar Hakim en Marjo Sihombing gaan na 10 jaar stoppen als ondernemers van Thomashuis Delft de Oliemolen. Maar voordat ze het pand met de prachtige groep bewoners achter zich zullen laten, willen ze eerst het ondernemerspaar vinden waar ze hun Thomashuis met een gerust hart aan kunnen overdragen; een enthousiast en charmant stel met een creatieve en zorgzame visie.

‘Zeer gerieflijk wonen’

“Onze bewoners rekenen op een hoogwaardige, veilige en bekwame organisatie die in staat is om samen met het zelfstandige personeel een woonomgeving te bieden die zeer gerieflijk is”, zo laten Hakim en Marjo weten. “En waarbij de eigenheid van een ieder zeer gerespecteerd wordt. Sfeer en comfort, autonomiteit en zelfbeschikking, warmte en gezelligheid; daar draait het om in Thomashuis de Oliemolen.”

Hakim en Marjo instrueren hun personeel, vrijwilligers en stagiairs dan ook niet voor niets met de woorden ‘maak vandaag zoveel als mogelijk plezier met elkaar’. “Gepassioneerde zorgverlening is ons motto”, vertelt Hakim. “En daardoor hebben we dagelijks de heerlijkste vruchten kunnen plukken. Voor wie het aandurft om dit prachtige avontuur aan te gaan: de beloning is groots!”

Informatiemiddag 16 september

Om geïnteresseerde ondernemers kennis te laten maken met (het werken en leven in) Thomashuis Delft de Oliemolen, organiseren Marjo en Hakim op zaterdag 16 september een informatiemiddag. Bij uitstek de gelegenheid om te ontdekken of het ondernemerschap iets voor je is.

Naast Thomashuis Delft de Oliemolen zijn we ook op zoek naar ondernemers voor Thomashuis Steenwijk en Thomashuis Lopik! Ben jij samen met je (levens)partner klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft één van jullie ruime ervaring in het werken met de doelgroep? Dan zie je we je graag tijdens onze aanstaande Infomiddagen op 12 & 16 september of 30 november a.s.!