Thomashuis Huijbergen zoekt opvolgers

maandag 11 september 2017

Na een mooie periode zijn zorgondernemers Peter en Martinique Oppenneer van Thomashuis Huijbergen op zoek naar enthousiaste opvolgers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom contact op te nemen en/of zich aan te melden als kandidaat-zorgondernemers!

Thomashuis Huijbergen zoekt opvolgers

(Foto: Thomashuis Huijbergen)

Sinds de start van hun leven als zorgondernemers hebben Peter en Martinique Oppenneer één doel voor ogen gehad: mensen met een verstandelijke beperking in een veilige en huiselijke omgeving het familieleven laten ervaren. Op een plek waar 'werkelijke aandacht en respect voor elkaar' centraal staan, en waar bewoners worden aangemoedigd hun eigen leven in te richten. “Alles zo gewoon mogelijk”, zo is te lezen op hun website. 

Na een mooie periode hebben Peter en Martinique echter aangegeven op te zoek te gaan naar opvolgers. Mensen met een groot zorghart die hun droom willen verwezenlijken in het Noord-Brabantse Huijbergen.

Voormalige kapel

Thomashuis Huijbergen is gehuisvest in de voormalige kapel van Huijbergen en is gelegen in een bosrijke omgeving met volop gelegenheid tot wandelen en fietsen. De kapel ligt vrij aan de kloostertuin en is op loopafstand van het dorp. Er is volop ruimte en rust voor iedere bewoner. Daarnaast is het dorp Huijbergen een prima uitvalsbasis naar leuke stadjes zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Goes.

Klaar voor je eigen Thomashuis?

Werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en samen met je (levens)partner klaar voor een nieuw avontuur? Klinkt deze omgeving als de perfecte plek om een leven als zorgondernemer te beginnen? 

Informeer dan gerust even naar de mogelijkheden via info@thomashuis.nl of 0182-550433, kom naar onze Informatiemiddagen en/of meld je direct aan als kandidaat-zorgondernemer. Kijk voor meer informatie over dit Thomashuis op www.thomashuis.nl/huijbergen

Graag tot snel!