Thomashuis Oosterhout

Mascha Sparreboom en Edward Overgoor

Sint Vincentiusstraat 86
4901 GL Oosterhout
0162-423710
06-22514819
oosterhout@thomashuis.nl

0 beschikbare plaatsen
in Oosterhout

 

Thomashuis Oosterhout


Wij zijn Mascha Sparreboom en Edward Overgoor, zorgondernemers van Thomashuis Oosterhout. Sinds maart 2011 wonen wij met Gijs & Puck in ons Thomashuis en/of soms met Samantha & Nick.

In ons Thomashuis wonen wij met 1 vrouw en 8 mannen met een verstandelijke beperking.

Gezelligheid, aandacht en respect voor elkaar in een ontspannen sfeer vormen voor ons de belangrijkste factoren rondom het wonen. Mascha heeft al ruim 18 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg als persoonlijk begeleidster/Z-verpleegkundige. Edward heeft al ruim 22 jaar gewerkt als politieagent voor de regio Rotterdam-Rijnmond.

Wij hebben in ons Thomashuis de mogelijkheid om de zorg zo in te richten dat we een veilige en vertrouwde plek kunnen creëren, waar onze bewoners zichzelf kunnen zijn. Op deze website kan je alles lezen over ons Thomashuis Oosterhout.

Heb je na het bekijken van onze site nog vragen, of wil je direct spreken over de mogelijkheden bij ons te komen wonen? Neem gerust contact met ons op.

Nieuws

Openingsfeest

Op 4 oktober 2013, heeft Thomashuis Oosterhout, samen met hun vaste bewoners en hun logé, hun Thomashuis officieel geopend. Ga naar nieuwsbericht >

Blog

"Weekend 10 t/m 12 juli"

Vrijdagavond zijn de bewoners die thuis waren naar de kermis in Dongen geweest.

Wat een heftige attractie stond er bij de ingang.. Ontzettend hoog en indrukwekkend. Daar een rondje gelopen, in de Cakewalk geweest, touwtje getrokken, muntjes in de schuifapparaten gedaan. Daarna op het terras neergeploft. Het terras was heel toevallig naast de indrukwekkende attractie die bij het begin van de kermis stond. Een uur lang hebben ze met open mond en kriebels in hun buik zitten kijken… Als afsluiter natuurlijk een oliebol op!!

Zaterdag al vroeg op pad om een goed plekje te kunnen vinden  bij recreatieplas ’t Zand.

De handdoeken uitgestald en heerlijk tot rust gekomen. Natuurlijk ook in het water geweest al was het nog wel wat koud. Maar dat weerhoud onze mannen er niet van om een frisse duik te nemen!

Zondag was het helaas wat minder weer.

Samen met de mannen hebben we het wandbord dat in de woonkamer hangt een leuke zomerse sfeer gegeven. We hebben slippers, IJsjes en een zon gemaakt.

 We hebben de zomer nu ook in huis gehaald!!!  

Ga naar blog >