In de media

In de media wordt regelmatig aandacht besteed aan onze zorgformule. Hieronder een selectie van relevante publicaties en uitzendingen.

RTV Utrecht

zaterdag 13 juli 2013

Koningin Maxima bezoekt Thomashuis Houten.

Op 7 juni wordt Thomashuis Houten, het 100e Thomashuis, officieel geopend. Ook wordt die dag de realisatie van de nieuwe tuin gevierd, die wekenlang te volgen is geweest op RTV Utrecht. De Thomashuizen bestaan dit jaar 10 jaar, en de droom van Hans van Putten is werkelijkheid geworden: er zijn 100 Thomashuizen gerealiseerd in 10 jaar tijd! Koningin Maxima vereert ons met een hartverwarmend bezoek. Bekijk hier de aflevering van Onze Tuin van 13 juni.

meer »

Gastvrij Wonen - Brabantse Waard

donderdag 20 maart 2014

Thomashuis Klundert staat in Gastvrij Wonen, het magazine van woningcorporatie Brabantse Waard

In het voorjaarsnummer van Gastvrij Wonen, het magazine van woningcorporatie Brabantse Waard, maakt u kennis met José en Dennis Rikkers, zorgondernemers van Thomashuis Klundert.

meer »

Website: De Stad Gorinchem

dinsdag 29 juli 2014

Thomashuis-bewoners kroelen met adoptiedieren

De zorgondernemers en bewoners van Thomashuis Andel adopteerden met elkaar vier dieren van het Natuurcentrum. De bewoners mochten afgelopen weekeinde tijdens de jaarlijkse Knuffel, Kus en Kroeldag, zoals de naam al verklapt, lekker kroelen met de dieren. De website De Stad Gorinchem maakte een fotoverslag.

meer »

Website Culemborgse Courant

maandag 15 september 2014

Lekart: bijzonder project Thomashuis en Beatrixschool

Thomashuis Culemborg doet ook dit jaar weer mee aan de kunstmanifestatie Lekart. De bewoners doen dit samen met de scholieren van de Beatrixschool. Het thema is dit keer 'Mens in beweging' en dus hebben ze met elkaar een machine bedacht.

 

meer »

Leestip

In juni 2009 is het boek "Hoe zorg ook kan" gepubliceerd door uitgeverij Spectrum. Het boek geeft inzicht en uitleg over de totstandkoming van de Thomashuizen. Op een persoonlijke wijze doet Hans van Putten zijn verhaal. Het boek is te bestellen via diverse boekhandels of www.bol.com. Van elk verkocht boek gaat 1,50 euro naar Stichting Vrienden van Thomas. Bestel het boek >