Thomashuis Posterholt

Tineke Sira-van Keulen en Michael Sira

Donckerstraat 6
6061 EX Posterholt
0475400801
0651597243
info@thomashuisposterholt.nl

0 beschikbare plaatsen
in Posterholt

 

Thomashuis Posterholt 
'Anders is ook goed'

Wij zijn Tineke en Michael Sira, de zorgondernemers van Thomashuis Posterholt.Samen met onze bewoners en twee kinderen (Timo geb. 2006 en Pim geb. 2008) zijn we graag buiten en genieten we van het werken in de tuin en het wandelen met de hond of pony. Van tijd tot tijd toveren we onze binnenplaats om in een bepaald thema als bijvoorbeeld carnaval, pasen en kerst. Gezelligheid, warmte en ruimte om jezelf te ontplooien zijn voor ons kernwoorden die niet mogen ontbreken.

Onze groep bestaat uit vaste bewoners en logees met uiteenlopende zorgvraag. Het is een zeer gemixte groep, zowel in leeftijd als in ontwikkelingsniveau van de mensen. Ons Thomashuis is rolstoeltoegankelijk. Met z'n allen gaan we iedere zomer op vakantie naar Zwitserland en in de lente naar een wisselende bestemming. We beschikken over een activiteitenruimte, een snoezelruimte, een binnenplaats en een riante achtertuin waardoor creativiteit en rust gecombineerd kunnen worden.

Beiden houden we ervan om met de groep of het individu nieuwe uitdagingen aan te gaan en zijn we graag met sport bezig, zoals therapeutisch paardrijden, zwemmen, fietsen, stijldansen en wekelijks zijn we in de sportschool te vinden. Het Thomashuis is voor ons een ideale manier om het werken met onze levensstijl te combineren.

Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf samen met onze kinderen Timo, geboren in mei 2006, en Pim, geboren in oktober 2008, ook in het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders.

Voor meer informatie: Email: info@thomashuisposterholt.nl

  

Nieuws

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Ga naar nieuwsbericht >