Thomashuis Roden

Nynke Bosma en Jelle Regeling

Oosteinde 15
9301 ZP Roden
050-8538529
roden@thomashuis.nl

0 beschikbare plaatsen
in Roden

 

Wij zijn Jelle Regeling en Nynke Bosma. Samen met onze hond Joep wonen wij in het Thomashuis in Roden. Nynke heeft ruime ervaring in de zorg en Jelle heeft een horeca achtergrond.

Zorg verlenen op kleine schaal is altijd een grote wens van ons geweest. We hebben er bewust voor gekozen om in het Thomashuis te wonen zodat we zeer direct betrokken zijn bij het leven van onze bewoners. En korte lijnen en transparantie naar ouders/vertegenwoordigers zijn daarbij voor ons belangrijk.

Samen met 9 heel bijzondere mensen wonen we in een mooie boerderij aan de rand van het levendige dorp Roden. Ons doel is dat de bewoners zich thuis voelen bij ons en zichzelf kunnen zijn, samen met ons, en onze dieren. De kracht van ons Thomashuis zal liggen in het gewone, samen leven als een groot "gezin" met alle ups en downs.

BIJZONDER? APART? ANDERS? Nee juist heel gewoon!!

Samen genieten we van het buitenleven, het verzorgen van de dieren, wandelen met de hond of lekker bezig zijn in de tuin rondom de boerderij. Ook genieten we met elkaar van de activiteiten binnen zoals bv. koken, creatief bezig zijn, muziek maken enz.

Wij worden hierbij door een team van medewerkers,stagiaires en vrijwilligers bijgestaan.

Binnenkort zullen we onze website aanvullen en onze medewerkers voorstellen.  
Nieuws

Reactie op publicaties over mogelijk misbruik

We zijn erg geschrokken en het raakt ons diep. De feiten dateren van voor de zomer 2016 en waren ons onbekend toen wij het Thomashuis overnamen. Zodra deze aan het licht zijn gekomen is de politie ingeschakeld, en wij rekenen op hun deskundige opvolging. Ga naar nieuwsbericht >