Thomashuis Standdaarbuiten

Mirjam Wubbolts Schrauwen en Margreet Hollemans-Jansen

Markt 32
4758 BM Standdaarbuiten
0165302820
0627045434
0646323833
standdaarbuiten@thomashuis.nl

0 beschikbare plaatsen
in Standdaarbuiten

 

Hartelijk welkom op de website van Thomashuis Standdaarbuiten.


Sinds 1 januari 2010 zijn wij: Margreet en Mirjam samen werkzaam als zorgondernemers in Thomashuis Standdaarbuiten.

Hierin worden wij ondersteund door een geweldig team van medewerkers en vrijwilligers. Met elkaar zijn we 24 uur beschikbaar om de bewoners aandacht en begeleiding te bieden.
Als zorgondernemer woon ik (Mirjam) met mijn dochters - Maike, Marit en Mirte - in het voorhuis en op de eerste verdieping van het pand. Omdat ik met mijn gezin deel uit maak van het Thomashuis, kunnen de bewoners het familieleven ervaren.
Margreet woont met haar gezin op een steenworpafstand van het Thomashuis. Haar man en kinderen brengen een extra dimensie binnen in ons Thomashuis.
Kenmerkend voor de sfeer in Thomashuis Standdaarbuiten is de typisch Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het pand staat middenin het dorp en de betrokkenheid vanuit de omgeving is groot. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis.

Nieuws

Bezoek Beekse Bergen door bewoners Thomashuis Standdaarbuiten

Zondag 07 mei was het dan weer zover, de bewoners die thuis waren gingen met Maike, Kinan en Marit op stap naar de Beekse Bergen. Wederom ondanks het tegenvallende koude weer een succes. Ga naar nieuwsbericht >