Thomashuis Wageningen

Gertjan van Helden en Thea van Helden

Lawickse Allee 222
6709 DC Wageningen
06-18826150
0317-844573
wageningen@thomashuis.nl

1 beschikbare plaats
in Wageningen

 

"Wacht niet op buitengewone gelegenheden, grijp gewone gelegenheden aan en maak ze buitengewoon"

In ons huis wordt het leven van alledag geleefd. Heel gewoon en tegelijkertijd heel bijzonder. Bijzonder omdat het prachtig is om met zo veel verschillende mensen samen te zijn. Samen maar juist met alle respect voor ieders eigenheid. Samen proberen we er een veilig en gezellig thuis van te maken waar iedereen zichzelf kan zijn en zijn eigen leven kan leiden zoals hij of zij wil.
Wij geloven dat je in relatie met andere mensen jezelf kan zijn en kan worden. Je hebt de ander nodig om tegen te praten, mee te praten en om even niet te praten.

Als zorgondernemers wonen wij zelf met onze kinderen in ' de voorkant 'van ons Thomashuis. In het Thomashuis hebben we ruimte voor 8 bewoners en we hebben één kamer die we beschikbaar houden voor logé's.


Wij hebben ruimte in ons huis en hart voor een nieuwe huisgenoot

Nieuws

moestuin door vereende krachten medewerkers NIOO

Dankzij de vereende krachten, middelen en heel veel zweetdruppels van de medewerkers van NIOO-KNAW hebben we nu een prachtige moestuin. Ga naar nieuwsbericht >

Blog

"donker, topper, lampie"

De donkere dagen zijn duidelijk weer begonnen. Zo donker dat niet iedereen even goed oplet en er een regiotaxi  tegen de muur van de inrit reed en om daar weg te blijven pardoes in een gat in de tuin belande. Muurvast natuurlijk want kleigrond is nou niet het meest praktische als het gaat om glad en nat… Natuurlijk stonden de stoere mannen direct paraat en Mark en Rigo hebben dapper tegen de bus geduwd. Daar was het wel mee gezegd want er zat geen beweging in de bus. Gelukkig hebben wij een zeer aardige buurman met een prachtige trekker, de redder in nood. Deze bus had echter geen sleepoog dus de mannen hebben met veel technisch vernuft ergens banden aan de bus geknoopt en de bus weer uit het gat gesleept.
Zo maak je nog eens wat mee. En het was al zo’n enerverende dag geweest want Mark had die dag al ontzettend goed paard gereden op een ‘sponsorspringen’ toernooi. Wat kan die Mark rijden zeg. Waar een ander het zelfde paard niet kon bewegen om netjes een sprong te nemen had Mark deze overtuigingskracht wel en samen sprongen ze hindernis na hindernis. Al zijn huisgenoten hebben met bewondering gekeken en waren stuk voor stuk super trots op ‘hun Mark’
Inmiddels heeft de storm al weer een flink rond het huis geblazen, is de eerste vorst geweest en werd het de hoogste tijd voor een kerstboom. Afgelopen vrijdag had Arianne de eer om er één uit te kiezen en ze was dan ook zeer stellig in welke boom ze wilde. 
Daarna is de boom met vereende krachten opgetuigd. Lampjes genoeg dus voor een sfeervolle tijd. Let op, alleen binnen lampjes genoeg, niet buiten op de oprit!

Ga naar blog >