Thomashuis Wageningen

Gertjan van Helden en Thea van Helden

Lawickse Allee 222
6709 DC Wageningen
06-18826150
0317-844573
wageningen@thomashuis.nl

1 beschikbare plaats
in Wageningen

 

Home

Het leven leven zoals het is,
seizoenen die elkaar afwisselen,
het leven wat wisselt
lachen, huilen, boosheid, genieten.
In relatie met anderen kan je jezelf zijn.
Respect voor elkaar, betrokkenheid en eigenheid.
Veilig,rust, gezelligheid en huiselijkheid.
Samen het leven leven.

Nieuws

hoera een bus

We hebben een bus gekocht, hoera! Ga naar nieuwsbericht >

Blog

"feest, feest, feest"

Afgelopen periode was het in meerdere opzichten feest in het Thomashuis. We hebben een prachtige bus gekocht wat met name het leven van Thomas zeer positief veranderd heeft. Hoewel, niet alleen van Thomas. Ook Patty heeft meerdere keren uitgesproken dat ze het heerlijk vindt om met z'n allen weg te kunnen. Sociaal als ze is vindt ze het maar niets als iemand niet mee kan. Het vervoer per auto vond Patty ook niet echt wat, zo bleek, want eenmaal met z'n allen in de bus verzuchte ze tegen Marjolein " hè hè, eindelijk gewoon in de bus weg".... 
Inmiddels heeft de bus zijn nut al bewezen: met z'n allen op zaterdagmiddag op stap naar de Bombardon in Veenendaal om kleding uit te zoeken voor de carnaval. Enige hilariteit heeft dit wel gegeven want het is natuurlijk super komisch al die pakken en Gertjan gedraagt zich natuurlijk ook direct maf in zo'n pak... We hopen dat Mark zich daar nog op zijn werk durft te vertonen.
Ook zijn we lekker met z'n allen naar de markt gegaan op zaterdagochtend, gewoon omdat het zo'n lekker weertje was. Ons eerste terrasje van dit jaar hebben we al gepakt. Lekker fruit gekocht op de markt, Rob en Gert nog even naar de kapper waar Gert met rode haren vandaan kwam en Rob even dacht dat de kapper zijn hele hoofd in brand zou steken. Gelukkig waren het alleen zijn oor haren die deskundig op z'n Turks zijn weggefikt... 
Marjolein is 50 geworden wat natuurlijk groots gevierd moest worden met overal versiering en een echte pop bij haar kamerdeur. De pop was geen onverdeeld succes omdat Thea zich elke keer een hoedje schrok van het ding. Arianne daarentegen lag elke ochtend weer dubbel van het lachen als ze haar kamer uit kwam en al gierend werd pop Marjolein ook een goede morgen gewenst. 
Carnaval was één groot feest. Jolanda was de prinses van de carnavalsvereniging en zo hadden we op carnavalsmaandag de carnavalsvereniging over de vloer: de prins en prinses, de raad van 11, de jeugdprins en jeugdprinses enz. Geweldig om zo samen een feest te hebben. Thomas aan het hoofd van de polonaise, hupsakee, iedereen al zingend en swingend het huis door. De stemming zat er goed in, iedereen heeft zich moe gezongen,gedanst en genoten van de gezelligheid van de carnavalsvereniging. Jolanda was een prachtige prinses, kijk maar op de foto's in ons fotoalbum.

Ga naar blog >