Gezocht: mensen met een zorghart!


De Thomashuizen zijn altijd op zoek naar nieuwe zorgondernemers. Nog steeds worden er nieuwe Thomashuizen ontwikkeld op verschillende locaties in Nederland. En daarnaast besluiten sommige zorgondernemers na jarenlange zorg hun Thomashuis over te dragen aan nieuwe zorgondernemers.

In het vacatureoverzicht hieronder staan alle openstaande vacatures vermeld bij de Thomashuizen en bij De Drie Notenboomen, de ontwikkelaar van de zorgformule. De aanmeldingen voor het zorgondernemerschap worden in behandeling genomen door De Drie Notenboomen. Sollicitaties op vacatures voor medewerkers, vrijwilligers of stageplaatsen bij de Thomashuizen worden rechtstreeks verzonden aan de desbetreffende zorgondernemers. Zij zijn zelf de ondernemer en daarmee verantwoordelijk voor de samenstelling van hun team.

Interesse? Solliciteer vandaag nog!


Zorgondernemers gezocht; overname Thomashuis Steenwijk

- Geplaatst op vrijdag 7 juli 2017

De Drie Notenboomen

Als zorgondernemer bied je 8 á 9 bewoners met een verstandelijke beperking een warm thuis. Thomashuis Steenwijk draagt het stokje over en zoekt enthousiaste opvolging!

Lees meer >>

Thomashuis Druten

Thomashuis Druten is een kleinschalige woonvorm voor 9 mensen met een verstandelijke beperking. Als zorgondernemers creëren we samen met een klein team een gezellige en huiselijke omgeving waar je je veilig voelt, waar je jezelf kan zijn en waar je de ruimte krijgt om je te ontplooien. Per september zoeken wij een collega die ons team komt ondersteunen!

Lees meer >>

Thomashuis Enschede zoekt opvolgers!

- Geplaatst op vrijdag 16 juni 2017

De Drie Notenboomen

Als zorgondernemer bied je 8 á 9 bewoners met een verstandelijke beperking een warm thuis. Thomashuis Enschede draagt het stokje over en zoekt enthousiaste opvolging!

Lees meer >>

Thomashuis

Als zorgondernemer bied je 8 á 9 bewoners met een verstandelijke beperking een warm thuis. Thomashuis Middelharnis draagt het stokje over en zoekt enthousiaste opvolging!

Lees meer >>

De Drie Notenboomen

Thomashuis Nieuwerbrug is een kleinschalige woonvorm voor 8 mensen met een verstandelijke beperking. Wij, Niels en Imre Korteland, zijn de Zorgondernemers en in samenwerking met een klein team creëren we een warm thuis waarin we zo gewoon mogelijk met elkaar samenleven. Wij zijn, per direct, op zoek naar collega die ons fijne team hierbij kan ondersteunen. Heb jij ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking? Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van zorg en begeleiding? En ben je een flexibele en zelfstandige werker met de ambitie om de zorg beter en leuker te maken? Ja?! Solliciteer dan snel!

Lees meer >>

Groepsbegeleidster

- Geplaatst op woensdag 12 april 2017

Thomashuis Standdaarbuiten

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega

Lees meer >>

Thomashuis Lichtenvoorde

Thomashuis Lichtenvoorde is een kleinschalige woonvoorziening voor 8 tot 9 mensen met een verstandelijke beperking. Warmte en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Gewoon fijn samen leven is ons motto. We hebben een zeer gevarieerde groep aan bewoners, ieder met zijn of haar bijzonderheden en kwaliteiten.

Lees meer >>

Thomashuis Delft de Oliemolen

Als zorgondernemer bied je 8 á 9 bewoners met een verstandelijke beperking een warm thuis. Thomashuis Delft de Oliemolen draagt het stokje over en zoekt enthousiaste opvolging!

Lees meer >>

BOL stagiares zijn welkom.

- Geplaatst op zondag 26 maart 2017

Thomashuis Velp

Mocht je de BOL-variant hebben gekozen en opzoek zijn naar een leuke stageplek bel of mail ons.

Lees meer >>

Maatje

- Geplaatst op woensdag 1 maart 2017

Thomashuis Velp

Als Maatje bouw je een contact op met een van onze bewoners en geef je hem/haar een stukje extra vertier en geluk.

Lees meer >>

Wellness

- Geplaatst op woensdag 1 maart 2017

Thomashuis Velp

Vrijwilligers maken een gouden randje aan het leven van onze bewoners.

Lees meer >>

Bewegen en muziek

- Geplaatst op woensdag 1 maart 2017

Thomashuis Velp

Prikkels door bewegen en muziek werken mee aan gezondheid.

Lees meer >>

Landelijke tuin

- Geplaatst op woensdag 1 maart 2017

Thomashuis Velp

Onze landelijke tuin met moestuin, fruitbomen en grasvelden vormt een klein paradijsje voor onze bewoners.

Lees meer >>

Enthousiaste begeleider gezocht (zomerperiode)

- Geplaatst op vrijdag 10 februari 2017

Thomashuis Klundert

De functie van begeleider heeft tot doel het ondersteunen, begeleiden en verzorgen van bewoners binnen Thomashuis Klundert. De begeleider werkt 'zelfstandig samen' in een klein team.

Lees meer >>

Zorgondernemers gezocht voor Thomashuis Lopik

- Geplaatst op donderdag 26 januari 2017

De Drie Notenboomen

Als zorgondernemer bied je 8 á 9 bewoners met een verstandelijke beperking een warm thuis. Voor onze nieuwe en 118e locatie te Lopik zoeken wij nog een enthousiast en gepassioneerd stel!

Lees meer >>

Stage plaatsen 2017

- Geplaatst op zondag 20 maart 2016

Thomashuis Sint Nicolaasga

Per september 2017 zijn er weer stage plaatsen bij ons beschikbaar. Eerder beginnen is bespreekbaar. Voor HBO is het alleen mogelijk om de eind stage te doen. Verder zijn er mogelijkheden voor MBO stage maatschappelijk zorg en verpleegkunde niveau 4. Voor een stagiaire helpende zorg en welzijn niveau 2 is er een mogelijkheid om een stage te doen op civiel gebied. Schoonmaken, was verzorgen en koken. Dit samen met de bewoners.

Lees meer >>

Vrijwilligers gezocht

- Geplaatst op vrijdag 10 april 2015

Thomashuis Sint Nicolaasga

Naast een uitstekend team van medewerkers zijn bij ons een aantal vrijwilligers die voor onze bewoners de krenten in de pap zijn. De extraatjes waar wij zelf niet aan toe komen. Er zijn nog vrijwilligers nodig die kunnen helpen in de tuin, mensen die vervoer doen naar dagbesteding, koken, creatief bezig zijn en mensen die klusjes uitvoeren, soms ook met bewoners. Een maatje die bv op de woensdag of vrijdagmiddag samen met een bewoner een activiteit doet valt ook onder de mogelijkheden. Ook voor de weekenden is van alles mogelijk.

Lees meer >>

Vacatures

Interessegebied:
Vestiging: